LISTADO DE ENTRADAS

viernes, 10 de noviembre de 2017

GALA CLOENDA I LLIURAMENT DE PREMIS FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA DEL MEDI AMBIENT #ENLASEVAPELL

Ahir dijous 9 de novembre es va donar per finalitzada la 24ª Edició del FICMA (Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient). La Gala de cloenda va tenir lloc a un dels indrets més màgics de la ciutat de Barcelona, el COSMOCAIXA o Museu de la Ciència de Barcelona.

La cerimònia va començar a les 20.30h del vespre i va concloure amb un aperitiu rere la Gala, lliurament de Premis i visionat d'un documental a les 23.00h. La organització del Festival una vegada finalitzat tots els actes va posar a disposició del públic assistent una linia privada de serveis de transport per a poder desplaçar-se fins al centre de la ciutat. Molt agraïts per aquesta iniciativa.

Va ésser una trobada molt emotiva per part dels fundadors del Festival, Productors, Periodistes i assistents, tant durant les presentacions, com en el visionat dels films i lliurament de Premis (El Sol d'Or i les Llavors de Kiri (l'arbre que podria salvar el Món).

Com a convidada d'honor va ésser durant aquest tancament de la 24ª Edició del Festival, la Carol Buckley, fundadora del EAI (Elephant Aid International) i protagonista del documental que va tancar aquesta Edició, "UNCHAINED" (Desencadenat) del director Álex. C. Rivera.

UNCHAINED segueix el treball de la Carol i del seu equip per millorar el benestar dels elefants captius a Nepal, demostrant, amb la persuasió suau i amb l'exemple, que existeix una millor manera de tractar els elefants en captivitat. Promou la cooperació entre l'home i l'elefant, una millor manera contrària a la dominació i la crueltat.


I ara, us deixem amb el Palmarés del FICMA 2017

- Sol d'Or Premi WWF (Beyond Fordlancia) de Marcos Colón USA


- Sol d'Or Petit FICMA (El viaje de Unai) d'Andoni Canela CAT


- Sol D'Or Curtmetratge de Ficció (El hombre de Agua Dulce) d'Alvaro Ron ESP, USA


- Sol d'Or Documental Català (Dins la mateixa Nau) de Rudy Gnutti CAT


- Sol d'Or Documental Curtmetratges (Sparkling Rivers) Märten Vaher i Anna Gavrons EST


- Sol d'Or Documental Llargmetratge (Greed - A fatal desire) de Jörg Seibold DEU


- Semillas/Llavors de FICMA (Antoni Kirchner i Josep Planas) 


- Sol d'Or Especial del Festival (Carol Buckley) fundadora EAI


El lema d'aquest any ha estat #EnLaSevaPell #EnSuPiel #InItsSkin. Moltes gràcies per aquest fer possible aquest Festival i, fins l'any que ve. 



FICMA
Carrer de València, 214  08011 Barcelona
Tel. 0034 682 64 95 83


1 comentario:

Participa. Deja tu comentario aquí.